AxxonSoft videomegfigyelő és biztonságtechnikai megoldások


AxxonOne

Videomenedzsment rendszer (VMS)

 

Axxon PSIM

Fizikai biztonsági információkezelő rendszer (PSIM)

AxxonNet

Felhő-alapú videomegfigyelő platform

Az AxxonSoft a videomenedzsment és fizikai biztonsági információkezelő (VMS és PSIM) szoftverek vezető fejlesztője világviszonylatban. 2003 óta a cég olyan technológiákat dolgoz ki, amelyekkel előmozdítja a biztonsági és védelmi ipart.

 

Több mint 2.5 millió 

HITELESÍTETT VIDEO CSATORNA

Esettanulmányok

10000+

INTEGRÁLT IP ESZKÖZ

A technológiánkról

 

 

Partnerkapcsolat/Integráció


 

 

Az Axxonsoft az elsők között csatlakozott a Dahua Integration Partner Programhoz, amely átfogó és integrált megoldások létrehozására összpontosít a partnerek és a végfelhasználók számára.

 

 

 

 

Az Axxonsoft és a HIKVISION közös megoldásokat hoz létre az IP video megfigyelés, az intelligens videoelemzés és az integrált biztonsági rendszerek területén.

 

 

Az Axxonsoft az Axis Communications Alkalmazásfejlesztő Partnere (ADP). Az Axxonsoft videomegfigyelő rendszerei teljes mértékben támogatják az Axis hálózati kameráit és videoszervereit.

 

 

 

 

Az Axxonsoft tagja az Intel IoT Solutions Alliance-nek és az Intel Ai: InProduction közösségnek. Az Intel&Axxonsoft partnerség élvonalbeli Ai technológiákat kínál, hogy megfeleljen a biztonságfelügyeleti piac növekvő igényeinek.

 

 

 

A Seagate és az Axxonsoft végzi a termékkompatibilitások tanúsítási tesztelését, és hatékony, megbízható és hibabiztos megoldásokat dolgoz ki a 24 órás vidomegfigyelési igényeknek megfelelően, beleértve az Ai(mesterséges intelligencia) alkalmazásokat is.


 

 

 

Az Axxonsoft videokezelő szoftver a Bosch Video Analitika által generált eseményeket és jelenetleírásokat használja.